Pelkään

Runoilija maahelmiä

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 31.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni tytöntylleröinen, joka päivittää sivulleen välillä runojaan.
 

Itken taas, en tiedä miksi.
Tajusin taas, en voi olla näin.

En voi olla näin miten olen.
En osaa sanoa sinulle kuinka luulosi on väärä.
En halua menetää sinua, tuntuu vain että sinä et välitä enää.

Selite: 
viikko sitten kirjoitettua matskua riidasta...
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämäkin, sinulla on niin paljon runoja joihin voi samaistua, koskettavia :)

Osaan samaistua.. ja tykkään muutenkin

tosi hyvä. aitoa tunnetta ja surua

 

Käyttäjän kaikki runot