vai kuinka?

Runoilija maahelmiä

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 31.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni tytöntylleröinen, joka päivittää sivulleen välillä runojaan.
 

Nään sen naamastasi, kuulen sen äänestäsi.
Se miten katsot ja se miten puhut.
Aistin sen.
Kaikki ei voi olla hyvin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hienosti sanottu....jos osaa katsoa ja kuunnella, näkee. mutta moni ei viitsi enää pysähtyä..

totta. tosi hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot