sanat

Runoilija maahelmiä

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 31.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni tytöntylleröinen, joka päivittää sivulleen välillä runojaan.
 

Sanat, joita et sano, mutta ajattelet.
Kehut, joita et sano, mutta ajattelet.
Kysymykset, joita et kysy, mutta mietit.

Joku sana jota et sano minulle,
joku kehu jota et sano minulle,
joku kysymys jota et kysy minulta,
se kaikki tuntuu kuin en olisi tarpeeksi arvokas kuulemaan niitä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot