Haavoitettu

Runoilija frater Gestas

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 20.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kolme naulaa, viisi haavaa
sydämen kammiot keihäs häpäisi
kuolemalla kruunattu on elämän jumala
kuten pimeyden isäkin valoa kantoi
jumalan veri vuotaa vuolaasti
haavoista, jotka teräs läpäisi

seitsämän enkeliä, seitsämän taivasta
mutta vain yksi maailma,
joka kuin käärinliina verhoaa
enkeleistä korkeimman kauniita, hirvittäviä kasvoja

syvät haavat vapahtajan ruumissa
joiden lävitse todellisuutenne valuu,
kuin rubiininpunainen veri lumihangille
kimaltaen tuomittujen aamuruskon kalvakassa valossa
viimeisten päivien kuumeisessa kiihkossa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Olipas vahva runo, raakaa kuvausta ja taidokkaasti käytettyjä sanoja. Hieno teos!

 

Käyttäjän kaikki runot