Käärme ja risti

Runoilija frater Gestas

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 20.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei ole paratiisia vailla käärmettä,
ei maljaa vailla myrkkyä,
ei yötä vailla tähtiä
ei päivää vailla varjoja

maiset eläimet kuolemaa kavahtavat
kuten ihminen omaa sydäntään
jonka kuolemalla kadotetut itseään ravitsevat
kuten elävätkin vain kuolemasta virkoavat

minä olen nimetön hauta sille, joka kerran oli
ja joka kauttani kerran taas hengittää
elämäni kuljen nukkuen kuolleiden unta
ja uneksiessani viisikannat kuin maagikon kädet
taas rukoukseen yhtyvät
luo korkeimman ylentyvät
ja hänen voimaansa alhaallakin loistavat
täydellistääkseen ykseyden ihmeen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot