I hate you

Runoilija Jeanne

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Niin menevät nuo älykkäät, viisaat ja hienot. Tiedän sen. Mutta en hyväksy sitä. Enkä aio alistua.
 

Minä tuhoan sinut,
et pääse pakoon.
Yrität juosta,
mutta jalkasi eivät kanna.
Juokset suoraan tuulta vastaan,
miksi et jo käänny?

Minne ikinä menetkin,
minä olen siellä.
Jos tulet joskus takaisin,
vieläkin minä olen täällä.
Olen kaikkialla sinussa.
Unissasikaan et pääse minua pakoon.
Teen elämästäsi yhtä jatkuvaa painajaista.

Ai miksi minä teen näin?
Miksi minä imen sinusta kaiken elinvoiman ja tuomitsen sinut kadotukseen?
Et edes muista minua.
Niinkö mitätön minä olin?
Mutta minä tiedän,
että sinä ymmärrät.
Tiedän,
että tämä kuulostaa hyvin tutulta.

Sinä luulet pääseväsi paratiisiin.
etkö tajua,
että paratiisi on paikka,
jota lapsille uskotellaan olevan?
Ennen alkaa jääkausi helvetissä kuin kukaan on paratiisia nähnytkään.
Minä olen ainoa,
joka ymmärtää sinua.
Ainoa,
joka tietää miten sattuu.
Minä vihaan sinua,
olen kaikkialla sinussa.
Sinä teit minulle kaiken tämän.
Olen menneisyytesi,
olen tulevaisuutesi,
olen nykyisyytesi,
olen helvettisi ja paratiisisi...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot