Maailmanloppu

Runoilija Jeanne

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Niin menevät nuo älykkäät, viisaat ja hienot. Tiedän sen. Mutta en hyväksy sitä. Enkä aio alistua.
 

Emme pääse pakoon,
elämä päättyy.
Älä usko enää,
olet osa tätä helvettiä.
Maailma tuhoutuu,
se ei kestä enää.
Minä hajoan,
en jaksa enää.

Joku kietoo köyden kaulan ympärille,
joku itkee ja tahtoo kuolla.
Minä katson taivaalle ja mietin,
onko siellä parempi olla.

Ihmiset ovat hysteerisiä.
He pelkäävät kuollakseen.
Joku ehkä ymmärtää,
mutta ei uskalla auttaa.
Maailma oli ja meni,
mitään ei jäänyt jäljelle.
Me tuhosimme jotain kaunista ja korvaamatonta.

Uusi maailma syntyy ja se on kaunis.
Kukaan ei luo sinne kaltaisiamme,
se saa pysyä ikuisesti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot