Sinulle

Runoilija Jeanne

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Niin menevät nuo älykkäät, viisaat ja hienot. Tiedän sen. Mutta en hyväksy sitä. Enkä aio alistua.
 

He olivat älykkäitä.
He olivat hienoja.

He olivat katkeria.
He olivat pahoja.

He olivat pulassa.
Ei heitä mikään voinut pelastaa.

He olivat kauniita.
He olivat niin kuin sinä.

He tahtoivat pois.
He olivat niin kuin minä.

Vaikka sinä olet niin kuin he,
olet niin kaunis ja viaton,
ettei mikään mahti maailmassa olisi saanut sinuun koskea.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot