Odotus

Runoilija 348ce9748da6ee9f05311092ac849cc3

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.10.2007
Viimeksi paikalla: 19.9.2018 20:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.3.2024

Ikuinen romantikko ja haaveilija. Rakastan luontoa, niin ja tietysti rakkausrunoja. Rakkaus on kaiken kantava, kaiken antava voima... siis rakastakaamme... Peruspositiivinen luonne, aurinko sydämessäni...
 

Minä katson tähtiin, ajattelen...
jossain saman taivaan alla olet sinä,
juuri sinä, joka olet tarkoitettu vain minua varten.
Sydämeni on kuin avoin simpukka,
joka tahtoo löytää helmensä.

Selite: 
Kaivaten, toivoen löytäväni sen aidon helmen sydämeeni...
Kategoria: 
 

Kommentit

Ehkä tuo helmi on jo löytynytkin... kauniisti kaipailet.

Ehkä jo seuraavassa
kadunkulmassa on hän,
tulossa...herkin silmin
tunnet ja tiedät ;)

Ehkä tuo helmi on jo löytynytkin... kauniisti kaipailet.

Ehkä jo seuraavassa
kadunkulmassa on hän,
tulossa...herkin silmin
tunnet ja tiedät ;)

Kaunis toivorikas

Aivan ihana ja herkkä. Tunteet kuvattu kauniisti ja syvällisesti. Vertaus simpukastakin toimii loistavasti. Todella kaunis.~

hieno runo . tosin minun kohdalta odotus on jo ohi. olen jo löytänyt hänet 30 vuotta sitten.

Jos minä olisin Hän jota sydämesi kaipaa, niin viimeistäänkin tämän runon lukiessa sulaisin ajatuksiisi.

Kiitos.

kauniita sanoja, toivottavasti olet jo löytäny thelmesi ja oikein hyvää syntymäpäivää

Kaunis runo.

hieno

pidin

Äärettömän kaunis
herkkyydenhelmi~~*

Kaunista kaipuuta

Upea :)
Kiitos kauniista onnittelusanoista :)

simpukka ja helmi simppelisti,

ja tähdet joilta toivotaan, kyllä se vastaus tulee varmasti ajallaan!

Tää on niin lumoavan kaunis
jokohan odotus palkittu..
kuinka säteilevän kaunis
onkaan tähtitaivas**
Joka syksy se näyttää
aina vaan kauniimmalta**

Odottavan aika on pitkä sanotaan. Ja sitä se onkin. Kaunis.

Äärettömän kaunista ja herkkää

mun olo....

Odottavan aika on pitkää,
mutta kokemuksesta tiedän; se palkitaan!
Hieno, vaikuttava runo.

Ehkä tuo helmi on jo löytynytkin... kauniisti kaipailet.

Aito
mielettömän rehellinen
ajatuksenkulku runollasi

Onnitteluni Syntymäpäivän johdosta!!!!

Ehkä jo seuraavassa
kadunkulmassa on hän,
tulossa...herkin silmin
tunnet ja tiedät ;)

Koskaan ei kannata lakata etsimästä, aina voi löytää.
 

Käyttäjän kaikki runot