Olet minun maailmani

Runoilija 348ce9748da6ee9f05311092ac849cc3

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.10.2007
Viimeksi paikalla: 19.9.2018 20:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Ikuinen romantikko ja haaveilija. Rakastan luontoa, niin ja tietysti rakkausrunoja. Rakkaus on kaiken kantava, kaiken antava voima... siis rakastakaamme... Peruspositiivinen luonne, aurinko sydämessäni...
 

Rakkauden hellin sitein haluan kietoa sinut loppuelämäksi sydämeeni. Kultaisilla renkailla sinetöidä liittomme, pyytäen Korkeimman siunauksen seurata läpi elämämme. Tahdon tehdä sinulle asioita jotka osoittavat että ajattelen sinua ja olet koko minun maailmani. Tahdon näyttää sinulle läpi elämäni, että todella rakastan sinua. Hellyyteen sinut nukuttaa iltaisin ja aamulla herätessäsi, vierelläsi rakkaus aina yhtä tuoreena.

Selite: 
suurilla tunteilla ja tulevaisuuden toiveilla...
Kategoria: 
 

Kommentit

huimaavan kauniita asioita....

kaunis, söpö runo. tykkään tästä :)

ihana ja rakkaudentäyteinen runo. Pidän paljon!

Maailma on ihana paikka, kun sen oikein oivaltaa.
 

Käyttäjän kaikki runot