Valkyriat

Runoilija ShadowSong

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 16.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hengettäret taistelun,
Tyttäret Odinin.

Kentille taistelun ratsastaen.
Odinin tahdon toteuttaen
kulusta taistelun.

Sielut kaatuneiden soturien
He kuljettavat luokse Odinin.
Taivaaseen viikinkien,
Saleihin Valhallan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ah, kiehtovia sanoja.

 

Käyttäjän kaikki runot