Himo

Runoilija ShadowSong

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 16.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pala, toinen
Ja seuraavat kaksi

Ei, en minä
Tätä tänään loppuun saata

Pala, toinen
Ja seuraavat kaksi

Nämä olkoon viimeiset
Sitten lopetan

Pala, toinen
Ja seuraavat kaksi

No, eikai haittaa
jos vielä muutama

Pala, toinen
Ja seuraavat kaksi

No, jos vielä
Minun kunniakseni
Pari pal...

Voi ei!
Apua!

Suklaalevy loppui jo

Selite: 
Syö yksi pala niin sitten tulee himo...
Kategoria: 
 

Kommentit

aluks oli ihan ihan huuli pyöreenä, et mitä vittuu, mut sit selkis, et täähän on nerokas..=))

 

Käyttäjän kaikki runot