yksin

Runoilija TheRaven

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 13.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Voin olla suorasanainen, ilkeäkin joidenkin mielestä. toisaalla haluan vain suojella itseäni. voin olla erittäin hiljainenkin - sydämessäni tahdon uusia ystäviä, uusia paikkoja, uusia fiiliksiä, mutta joihin en vain uskalla tarttua kiinni.
 

silloin tällöin..

tähtitaivas muistuttaa susta

miten raikas öinen tuuli
hiveli meidän kehojamme,
miten pehmeä nurmi
hyväili poskiamme

sanat vain tipahteli huuliltani,
en kiinnittänyt niihin sen kummempaa
huomiota,

se tuntui oikealta
se tuntui turvalliselta

linssin toisella puolella hymyili kaksi
suklaasilmää,
hymyilytti kun katsoin sua
en tiedä, mitä sä silloin ajattelit,
multa kysyttäessä..
se tuntui oikealta,
se tuntui turvalliselta

tähtitaivas näyttää nyt uhkaavalta

tuuli riepoo ja satuttaa,
nurmi pistelee jalkapohjia,

tuntuu että on väärin muistella
musta ei tunnu turvalliselta
sun lähelläsi,

en rohkene puhua sulle,
en uskalla katsoa sua silmiin,
en edes itseäni uskalla kohdata enää

miksi sitten poskilihakseni reagoivat,
kun joku kertoo mitä sulle kuuluu

onko vielä liian myöhäistä
korjata tätä kaikkea

Selite: 
joskus tiet vain erkanee, eikä sille voi mitään. ikinä se ei oo kuitenkaan romuttanut mun sisintä yhtä pahasti kuin nyt.
Kategoria: 
 

Kommentit

Valloittavan kaunis surullinen runo.

 

Käyttäjän kaikki runot