Choice

Runoilija 772a2b8da5b7a64d5a7a5e95f6ef9fe8

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2005
Viimeksi paikalla: 31.10.2018 7:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoni ovat epäsuoria väläyksiä elämästäni.
Eniten ne kuitenkin kertovat mielipiteistäni, ja suhtautumisestani yleiseen mielipiteeseen.

Pidän erittäin paljon rajojen rikkomisesta, ja olen ikuinen perfektionisti.
Johtuen tästä, kaikki teidän löytämänne virheet ovat täysin harkittuja, koska niiden on tarkoitus ollakkin virheitä.

Arvosteluita, jotka sisältävät yhden tai kaksi sanaa, en todellakaan kaipaa.

Ja Villis kuittaa,kiittää, niiaa ja vilauttaa kieltä sekä centteriä.
 

Come!

Come with me to the paradise,
where the love is more than a broken ice.
It's prettier than a doves flight, clearlier than a deaths light.
It sounds like a silence night, but still feels like a lost fight.



Would you run with me?
Run with me to the edge?
Jump with me, and you will see.
That you really could mean something to me.

So, here I am, waiting for you.
You have to choose,
'cause you have nothing to lose.

You think, Why I wait?
Look at me, and you see it in my eyes:
'cause I have my whole life
to lose.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän tästä kovasti, koska jokainen sana tuntuu harkitulta. Alku tuntuu tavallaan nousu kiidolta juuri ennen, kuin lentokone nousee ilmaan. Kaikki on jotenkin fantastista. Mutta loppu jotenkin rysäyttää kaiken alas, kun on koko elämä pelissä. Jos pilkkua viilattaisiin, niin huomauttaisin jotain kieliopista, koska joihinkin kohtiin sopisi mielestäni futuuri. Mutta tykkään lukea tämän tyyppisiä runoja englanniksi.

Kaunis, vähän kielitaidollisesti puutteellinen, mutta ei siitä sen enempää. Runo aivan ihana ja koskettava. <3 lisää peliin vaan, muru<3

 

Käyttäjän kaikki runot