Et tahdo

Runoilija 772a2b8da5b7a64d5a7a5e95f6ef9fe8

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2005
Viimeksi paikalla: 31.10.2018 7:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoni ovat epäsuoria väläyksiä elämästäni.
Eniten ne kuitenkin kertovat mielipiteistäni, ja suhtautumisestani yleiseen mielipiteeseen.

Pidän erittäin paljon rajojen rikkomisesta, ja olen ikuinen perfektionisti.
Johtuen tästä, kaikki teidän löytämänne virheet ovat täysin harkittuja, koska niiden on tarkoitus ollakkin virheitä.

Arvosteluita, jotka sisältävät yhden tai kaksi sanaa, en todellakaan kaipaa.

Ja Villis kuittaa,kiittää, niiaa ja vilauttaa kieltä sekä centteriä.
 

Jos et tahdo nähdä näitä kyyneliä,
mene pois.

Jos et tahdo kuulla näitä avunpyyntöjä,
juokse pois.

Jos et tahdo tuntea tätä tuskaa,
lennä pois.

Jos tahdot sanoa
"Usko parempaan sinullekkin lohdun sois"

Ole kiltti, sano se
ja kävele pois.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

oonko mä nyt jäävi sanomaan mitään...
*jää silti odottamaan mitä tuleman pitää*


Kosketta ihanan tunteellinen runo josta
pidin tosi paljon :)
Onne synttäreiden johdosta :)

Avun kyyneliä, erittäin kaunista ja särkyvää surua.
Fonteilla leikittely on myös mahtavaa ja punainen väri korostaa tuota runosi ydintä. Jatka ihmeessä kirjoittamistasi.

Koskettava runo, riipaisevastikin, jollain tapaa. Pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot