Väärin sinetoitu rakkaus

Runoilija kinuski

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tälläinen tyttö,
joka unohti kuinka maailma osaa ollakkaan välissä julma.

kylmyydellä häväisty,
ja ilolla pilattu.

iloinen mutta surullinen,
perus ihminen.

[arvosteluista tykkään siltikin!
kiitos etukäteen<3]
 

Pitkästä aikaa nähtiin,
kaveruuttamme todistaen.
Rakkaani ei sinua nähdä halunnut,
mutta minä tulin luoksesi.

Puhuimme, nauroimme ja itkimme.
Oli turvallista.

Vaarallinen peli alkoi.
Katsoimme, hymyilimme.
Kuuneltiin ja ymmärrettiin.
Vahingossa hipaistiin,
mutta emme jaksaneet.

Kunnes suutelit toiselle varattuja huulia,
minun huuleni eivät olleet sinun.

Mutta minä vastasin.
Kuinka silloin rakastuinkaan,
rakastuin rakastumisen tunteeseen.
Rakastuin sinuun.

Vanha rakkauteni olikin vain pilaa,
turhaa yrittämistä vanhaan leikkiin.

Meillä onkin uusi, parempi leikki.
Johon en kyllästy.

Selite: 
jotenkin ivallinen tunne vieläkin, vaikka tämä onkin kolme kuukautta kestänyt. mutta parempi näin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot