Sammunut kipinä

Runoilija kinuski

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tälläinen tyttö,
joka unohti kuinka maailma osaa ollakkaan välissä julma.

kylmyydellä häväisty,
ja ilolla pilattu.

iloinen mutta surullinen,
perus ihminen.

[arvosteluista tykkään siltikin!
kiitos etukäteen<3]
 

Toivon kipinäni ei liehahtanut liekkeihin,
kyyneleeni sammutti sen.
Miksi katsoisin peiliini,
kun näen vain sammuvan hiilloksen?
Ehkä se joskus palaa,
iloitsee elämästään.
Mutta nyt vain itken,
ja sammutan toivoni hiljalleen.

Selite: 
on jotenkin surulline olo. en tiiä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot