Kuista yhdistyneet.

Runoilija kinuski

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tälläinen tyttö,
joka unohti kuinka maailma osaa ollakkaan välissä julma.

kylmyydellä häväisty,
ja ilolla pilattu.

iloinen mutta surullinen,
perus ihminen.

[arvosteluista tykkään siltikin!
kiitos etukäteen<3]
 

Kuun loisteessa tanssikoon,
katsomatta seuraavaan päivään,
Kyllä me sinun surusi ymmärrämme.

Vain hänen kylmä katseensa
kertoo hänen pelostaan menettää,
Suorastaan me tunnemme sen.

Emme me häntä näe,
emme me hänestä välitä.

Selite: 
Meillä on toisemme. ja kuinka en voikkaan selittää tätä tunnetta mikä tämän tehdessä tulikaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

ja anteeksi kaikille, tässä OLI oikiasti tämä kaikki välistykset, mutta nyt ei oikein suostunut! enkä tajua YHTÄÄN miksei! :(

 

Käyttäjän kaikki runot