Harhautus

Runoilija markus5krista

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 5.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

pikkuhiljaa yö päivän voittaa
ja kaksi rakastajaa toisiaan soittaa
kello tikittää
kohti iltaa synkkenevää
ja vaivihkaa heidän aikansa koittaa

kohta lähtee bussi viimeinen
ja loppuu yö, nautinnollinen
vartaloasi tiukemmin puristan
ja hitaasti katseeni nostan
päätän, että lähteä suostu en

kuin haamut kevätyössä
hiipii pariskunta, sillä täydessä työssä
on vanhennut tytär:
siveettömyydestä syytön
ei ole kumpikaan, siksi harhautus

vihdoin toistensa sylissä
turvallisesti natisevassa sängyssä:
onnistui harhautus
ja yölle lopetus on vasta edessä...

Selite: 
ei ehkä yhtä rivoa kuin yleensä 8)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot