Epätoivoinen

Runoilija markus5krista

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 5.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näen että olet masentunut, ehkä jopa suuttunut
ärtynyt... -minuun? en tiedä
Kysyn ja vonkaan, haluan tietää syyn
olet hiljaa <- hiljaisuus on myöntymisen merkki
olen taas paha, vialla, säröääni maailmassasi

Huomaan että kysymykset kiusii eniten
huomio häiritsee, haluat ehkä olla yksin vähän aikaa?
Jätän rauhaan, pakenen odottamaan reaktiota
leppymistä?
mutta itsekin pakenet, konkreettisesti
häivyt sanomatta mulle syytä
ehkä olen itse syy
miksi? mitä olen tehnyt?
ja jos en ole, miksi et voi luottaa minuun?

Yritän auttaa, olet kylmä
annan huomiota, olet kylmä
ylitän itseni, teen parhaani, olet kylmä
paras tekemäni ruoka ei kelpaa, haet kaupasta omaa
odotan, olet kylmä
ja äkkiä kuuma, häivyt (kuin suutuksissasi) ilman selitystä

tuletko koskaan takaisin?
olenko näin riittämätön?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot