Hämmennys

Runoilija markus5krista

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 5.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

miksi olet kiusaantunut?
miksi noin nyrpeä katse?
miksi olet ”down”? johtuuko minusta?
miksi pyörittelet hiuksiasi sanomatta mitään?
en ymmärrä sinua tällä hetkellä
ehkä joskus?
kait?

Selite: 
ei ollu runo!
Kategoria: 
 

Kommentit

jeps... en ois uskonu et sulta ois lohjennu jotain näin erilaista, mut oon TOSI ilonen siitä...:)

 

Käyttäjän kaikki runot