Ensimmäinen

Runoilija markus5krista

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 5.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olit mun ens suuri ihastus
muistan ensimmäisen kerran, kun viaton
kosketus
kiihkeä, rakastava, kaipaavan mykistävä
olin sanaton

Muistan taustamusiikin, valaistuksen
hämärän, utuisen... tai no, en oikeastaan:
keskityin vain suhun.
pidit kasvoistani kiinni käsilläsi
sydämestäni muuten vaan.

Hyväilimme toisiamme Savage Gardenin tahtiin
truly, madly (ja yhä enemmän...) deeply
riisuin sinut silloin kömpelösti:
en enää.
suutelimme toisiamme yhteen nivoutuneina

Kosteat huulet, pehmeät sanat
sanoista tekoihin
hikipisarat valui ja
yhteiset voihkaisut ensimmäistä kertaa kajahti:
yhteinen matka nirvanaan alkoi

...

Rakkaus on ristiriitaista
intohimoista, kaipaavaa, vapauttavaa
varovaista, kokeilevaa ja ahdistavaa
sanovat että
"kivusta nautintoon on matkaa pelottavan vähän
jos edes sitäkään"

Selite: 
hmm, ensimmäinen "kaipaus"runonen
Kategoria: 
 

Kommentit

Tästä tykkään, tästä ei voi olla tykkäämättä. Kauniisti kirjoitat, ihanaa. Kun joku mullekin tälläistä kirjoittelis...
Hyvin rivitetty ja kauniilla ykstyiskohdilla piristetty runo. Sopivan pitkäkin. Hienoa :)

Erotiikkaa....sitä se uusi vuosi teettää :)

 

Käyttäjän kaikki runot