I miss you

Runoilija herrasmies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

jos rakastat rakasta myötä ja vastoin käymisissä
 

Ikävöin sinua…
Haluaisin olla kainalossasi joka yö.

vaaleat kauniit silmäsi kiiltävät pimeydessä.
Rakastan sinua ja tulen aina rakastamaan,
toivottavasti uskot minua.

Ikävöin ja suren sinua juuri tällä hetkellä.
Kumpa tämä loppuisi jo
Alan masentua päivä päivältä yhä enemmän ja enemmän.

Ei ole ystävää jolle kertoa että ikävöin.
Kaikki ovat niin kaukana jopa sinä.

Sinä olet niin kaukana että en pääse kainaloosi.
Kainalossasi olisi turvallista ja ihanaa.

Toivon että olisit pian taas vierelläni.
Haluaisin ystävän jonka paitaan voisin työntää pääni ja itkeä itseni kuiviin.

Kaipaan silmiäsi ja kasvojasi.

Kunhan muistat että rakastan sinua aina.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

toivon että elämä olisi yhtä helppoa

Kumpa elämä olisi yhtä kaunis ja viaton kuin runosi...

 

Käyttäjän kaikki runot