Kaipaus

Runoilija herrasmies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

jos rakastat rakasta myötä ja vastoin käymisissä
 

Tunsin silloin joskus sylisi lämmön,
huuliesi pehmeän hipaisun ja käsiesi
liikkeet
Voi kun siitä on kauan kuin
edes katsoit minuun päin
Voiko maailmani todella muuttua näin
pian?
Voiko todella olla totta että
hylkäsit minut?

Miksi juuri minulla on sydämessäni
reikä, ontto kohta joka ei täyty millään

Ei mitään tunteita siinä isossa kolossa.
Vain tyhjää kumisee

Sinä sen sanoit. Se on kaipuun rikkoma
aukko.
Se on puukollaan puhkaissut
lihan rikki joka nyt vuotaa.

Voi kun saisin sinut takaisin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot