Lähdön aika

Runoilija herrasmies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

jos rakastat rakasta myötä ja vastoin käymisissä
 

Vaikka mun sydän lakkais lyömäst, se ei tarkoita etten välittäin.
Vaikka mun kyyneleet joskus loppuis, se ei tarkooita etten tuntisi mitään.
Vaikka lähdit täältä pois, se ei tarkoita että sut hylkäsin ja unohtaisin !

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot