suruu

Runoilija Jonsuronsu

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 14.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tyttö kaukaisuuten katsoo,
mennä pois hän kokonaan tahtoo.
Tummat hiukset silmillä,
kyynel valuu poskella.
Poika ei hänestä enää välitä,
toisen tien on hän tainnut valita.
Toinen hänen lähelleen nyt pääsee,
toinen hänen sydämmensä lienee vienee.
Rakastikohan hän oikeasti tyttöä,
vai oliko kaikki vain kuviteltua?
Tyttö kasvonsa käsiinsä kätkee,
vasten niitä lujasti itkee.
Poika häntä ei vilkaisekkaan,
kuinka lujasti se sattuukaan.
Tyttö häntä kuitenkin salaa katselee,
sormiensa lomista vilkuilee,
hänestä haaveilee,
hänen katsettaan turhaan tavoittelee.
Tytön sydän on murskattu,
pieniin palasiin silvottu.
Poika oli hänen kaikkensa,
mutta nyt hänellä on vain murheensa.
Tytön mieltä kalvaa vain kaipuu,
syvään synkkyyteen hän vaipuu.
Tytön pää alaspäin nyökähtää,
jään peittämään maahan hän lysähtää.
Pystyykö hän nousemaan sieltä,
vaihtamaan valkoiseen mustan tieltä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot