Unta

Runoilija Jonsuronsu

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 14.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun illalla tulit mua vastaan,
katuvalo sai sun silmäs loistamaan kirkkaasti kuin pohjantähti.
Kun katsoit mua,
olit kuin sulaa suklaata suussani. Hymyilit.
Kävelit mun eteeni ja moikkasit.
Olin aivan sanaton. En saanut sanaakaan suustani. Sydämmeni löi nopeasti.
Lumi tuiskusi ympärillämme.
Otit kiinni kädestäin. Sormesi olivat lämpimät.
Katsoit minua syvälle silmiin.
Tunsin olevani taivaassa.
Toisella kädellä painoit minut sinua vasten.
Irrotit kädestäni.
Kosketit lämpimillä sormillasi kylmiä huuliani.
Toit kasvosi minun kasvojeni eteen.
Tunsin huulesi minun huulillani.
Se oli ihaninta mitä minulle oli ikinä tapahtunut.
Halasit minua.
Äänesi sointuva herätti minut unestain.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot