Broken heart

Runoilija Jonsuronsu

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 14.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun silmäni suljen, sydämmeni itkevän kuulen.
Se yksin itkee,
yksin hiljaa,
pois pahaa maailmaa ympäriltään kitkee.
Kuuntelen ääniä sen hiljaa,
kuuntelen,
sen liikahtavan kuulen.
Se muistuttaa minua sinusta,
kaivaten hellää kosketusta.
Siihen kovasti sattuu,
sydämmen maailma niin pienestä kaatuu.
Kaikki tuntemisen arvoinen on pois otettu,
sen kallein aarre on hukattu.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot