meidän koti

Runoilija muusa00

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.1.2009
Viimeksi paikalla: 14.8.2016 16:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oma taivas päällä maan
oma kulta matkallaan

kotiin tulee istumaan
nauramaan ja suuttumaan

turvapaikka talossaan
asunnossa ollessaan

hengitykses kuuluu vaan
ei pahaa ole ollenkaan

katsoo sua ja hymyilee
kodin onni käy sydämeen

sama ovi aukeaa
molemmilla avain taskussaan

onni on olla yhdessä
yhteisen kodin pyörteessä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot