Suuri rakkaus

Runoilija muusa00

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.1.2009
Viimeksi paikalla: 14.8.2016 16:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin kauan en kaipaa rakkautta
Enkä tarvihte välittämistä

Kunnes yksi tulee ja rakastaa
Ja on taivas täynnä sinistä

Värit tulevat maailmaan
Tuntee jo tuoksun jokaisen

"minä rakastan sinua"
Menettää siirappiuden

Selite: 
Hihi tätä tyttöä viiään nyt ja kovaa ^^
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot