Nimetön

Runoilija muusa00

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.1.2009
Viimeksi paikalla: 14.8.2016 16:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä todellakaan suostu en
en koskaan ole sellainen
en sellainen kuin sinä pyydät
tyhmä pettävä sika

Enää sinulle puhu en
turha soitella nyyhkien
en enää ikinä kerro sinulle totuuksia
en kerro valheita

Minä en ole kakkonen
en vaihtoehto viimeinen
miten voit sanoa tuollaista minulle
ja olla ylpeä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

suostumattomuudesta kieltäytymiseen hienosti vie runosi

 

Käyttäjän kaikki runot