Teit minusta

Runoilija muusa00

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.1.2009
Viimeksi paikalla: 14.8.2016 16:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Teit minusta halvan
alimman kastin kansalaisen

Teit minusta köyhän
itsetunnosta vajavaisen

Teit minusta heikon
tarpeettoman kerjäläisen

Teit minusta huonon
sisään kääntyneen yksinäinen

Teit minusta tautisen
kuolettavan epäluuloisen

Teit minusta sekalaisen
hajoitetun ihmisen

Teit minusta onton
sisällöttömän rikkonaisen

Sait minusta tahdottoman
tottelevan seuralaisen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvaa ilmaisua

 

Käyttäjän kaikki runot