Kello vain käy!

Runoilija Nepsukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

MÖH MÖH!!! xO
 

Tik, tak, tik, tak. Kello vain käy, sekunneista minutteihin, minuuteista tunteihin. Tiedän että sinulla ei ole paljon aikaa ennen kuin ikuinen uni saavuttaa sinut. Minun on sanottava se sinulle ennen kuin on liian myöhäistä, miksi en vain saa sanottua sitä. Katsot minuun ja näen silmissäsi kyyneleen, huomaan että nyt se on sanottava. Nyt, Nyt, Nyt. "Rakastan sinua", tulee huuliltani. Katsot minuun hetken, ummistat silmäsi ja poistut. Itken hiljaa ja pidän kädestäsi kiinni, ote lipsuu ja olet poissa! Se oli viimeinen ja tärkein lauseeni sinulle "RAKASTAN SINUA"

Selite: 
<3 <3 <3 <3 <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot