Nimetön

Runoilija Nepsukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

MÖH MÖH!!! xO
 

Voiko maailmassa olla täydellistä paikkaa.......
Joko on liian vähän ihmisiä,
tai liian paljon. Tai on ilkeitä ihmisiä,
ja niitä jotka eivät kunnioita toisia,
ja heidän mielipiteitään.
Miksi ei ole meille ei ole luotu tavallista paikkaa
missä jokainen voisi olla onnellinen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot