Yksin.....

Runoilija Nepsukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

MÖH MÖH!!! xO
 

Kun olen yksin,
tuntuu kuin,
maailmani olisi tyhjä.
Ei ole kuin valo joka
valaisee sankyni,
jossa makaan yksin.
Yksin niinkuin aina.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot