Nimetön

Runoilija Nepsukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

MÖH MÖH!!! xO
 

Mikä minua vaivaa,
kun en tunne sinua kohtaan enää mitää.
En rakasta sinua enään.
Et ole enään niin komea kuin ennen,
et enää naurata minua.
Et merkitse minulle enään yhtään mitään.
Taidan olla rakastunut,
mutta en sinuun.
Kaipaan sinua silti.
Tahdoin vain että huomaisit minut,
ja huomasitkin mutta et tarpeeksi.
Siksi kai rakastan joitain toista.
Koska sinä et pystynyt rakastamaan
minua niin paljon kuin hän.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot