Taasko tämä alkaa....

Runoilija Nepsukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

MÖH MÖH!!! xO
 

Olen taas yksin....
En haluasi olla.....
Haluan kaverin.....
Kaverin, ystävän......
Joka välittää......
Kyllä minulla on.....
Mutta liian kaukana....
Toisaalta se riittää.....
Joillakin ei ole ystävää......
Edes kaukana.....
Onneksi minulla on......
TEIDÄT!! <3

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot