Rakastan sinua

Runoilija tiuhtiviuhti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rauhallista, vain vaimea musiikki rikkoo hiljaisuuden.
Minä sylissäsi, kätesi ympärilläni
pääni rintaasi vasten, tässä minun on hyvä olla.
Pidä minusta tiukasti kiinni, eläkä anna minkään
pahan tulla väliimme.
Rakastan sinua.

Selite: 
Tässäkin poimintaa vuodelta 2002.
Kategoria: 
 

Kommentit

klassinen, mutta toimii.
ei liian imelä, mutta silti kosketeltavan herkkä

 

Käyttäjän kaikki runot