ahdistaa

Runoilija tiuhtiviuhti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Et tajua kuinka muhun sattuu, ei kukaan tajua.
Kaikki ne pahat sanat satuttavat, ahdistaa.
Tahtoisin vain pois, pois jonnekkin kauas..
jonnekkin missä saisin olla onnellinen,
jonnekkin missä voisin hymyillä ja olla iloinen.
Tulisit edes sinä ja lohduttaisit..

Selite: 
ahdistaa ihan helvetisti..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot