Jäin yksin

Runoilija tiuhtiviuhti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi meille piti käydä näin..
Oli kaikki ihanaa, uutta, tunnetta suurta.
Silloin kun kaikki oli hyvin, oli mun lähdettävä
toiseen kaupunkiin.
Et tahtonut mua enää elämääs.
Liian monta kilometriä pilasi kaiken..
.. Jäin yksin

Selite: 
5.6.2002
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot