Jokainen ilta, jokainen aamu.

Runoilija tiuhtiviuhti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tunnit tuntuvat vuosilta, päivät ikuisuudelta.
Vielä pitää jaksaa vähän aikaa, sitten saamme olla yhdessä.
Jokainen ilta saan nukahtaa kainaloosi,
Jokainen aamu saan herätä viereltäsi.
Jokainen päivä rakastan sinua yhä enemmän.

Selite: 
Vielä hetki, sitten saan sinut kokonaan luokseni. <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis on Jokainen Aamu-niminen biisi, lienet kuullut...
Tunnit tuntuu vuosilta, päivät ikuisuudelta.
Niin. Näinpä.

 

Käyttäjän kaikki runot