Auringon silta

Runoilija Tiianiinan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2005
Viimeksi paikalla: 17.3.2018 21:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
19.11.1984

Hymyille joka päivä !!!!!
 

On tullut viimein se ilta .
Nyt kantaa auringon silta.
Hän kulkee sitä täältä pois.
Hän tietää ei palata vois.
Uuteen maahan silta kantaa.
Silta mennä hänen antaa.
Mä rannnalle katsomaan jään.
Hänen kulkevan sillalla nään.
Nyt jään rannalle kaivaten.
Niin tiedän mä kuitenkin sen
Kerran sydän sanoo juokse.
Kohta pääset hänen luokse.
Riemulla juoksen siltaa pitkin.
Vaikka lähtöänsä kerran itkin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

toimii hyvin

Hyvä flow!
 

Käyttäjän kaikki runot