Pipari runo

Runoilija Tiianiinan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2005
Viimeksi paikalla: 17.3.2018 21:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
19.11.1984

Hymyille joka päivä !!!!!
 

Pipareita uunissa paistetaan.
Kohta niitä hieman maistetaan.
Päällä on touhu ja tohina.
Käy kaikkilla kova kohina.
Onhan kohta jo joulu.
Päättyi työ ja koulu.
Loppui kiire ja juoksu.
Leijui uunista piparin tuoksu.

Selite: 
Hyvää Joulua!
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvää joulua! kiva piparintuoksuinen runo :)

Leppoisa ja lämmin runo
Sai hymyilemään:-))
 

Käyttäjän kaikki runot