syksy tänne saapuu

Runoilija Tiianiinan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2005
Viimeksi paikalla: 17.3.2018 21:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
19.11.1984

Hymyille joka päivä !!!!!
 

Syksy nyt tänne saapuu.
Lehdet keltaiset tippuu.
linnut lentävät etälään
Omenat ovat kypsyneet.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot