Hengähdys

Runoilija Parantaja

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 21.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voinko siinä toivossa elää,
että jotain jos tapahtuisi, minua autettaisiin?
Yhdessä yössä haavani hoidettaisiin

Hengähdettäisiin...

Voinko vielä sitä vältellä?
siihen asti elän täysillä,
annan mennä,

Hengitän...

Minä yksin jos vain olisin
Olisin eksynyt ja väsynyt

Hengähdys...

Eikä kukaan olisi auttanut
Miten tästä eteenpäin?
Kaikki yhdessä hengitetään...

Ja eteenpäin jatkan, miettien vain,
miten jaksan?
Yritän

Hengitän...

Säälikää pikkuisia jalkojani,
neuvokaa takaisin reitilleni

Putosinkohan kartalta,
kun en tunne aluetta
Mutta tässäpä olen nyt

Hengähdys...

Ylös ei enää jaksa,
on jäätävä tähän, on ainakin levättävä

Hengitettävä...

Ei matkaansa kuitenkaan pystynyt loppuun suorittaa;
oli jäätävä pois, henkeä ei saanut

Ei hengittänyt

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot