Unohdetaan Muistot

Runoilija Parantaja

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 21.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Unohdetaan hetki,
hetkeksi muistot

Hetket turmeltuneet,
hetket rakkauttakin,
siirryttävä eteenpäin on,
on jatkettava matkaa ja nähtävä

Emme voi jatkaa näin,
suhde on toimimaton, kaikki väärinpäin

Valmiina ottamaan,
ottamaan toisesta kiinni

Valmiina olet, jos ollut olet
kuuntelemaan, mitä minulla on sanottavaa

Toivon, että ymmärrät minua
ja sanojeni sanomaa

Turhaan en yritä keskeyttää
on opittava kuuntelemaan

Sydämmessäsi olet valmis tuntemaan
pahaa en sinussa nähnytkään
Kaikki ei vain sujunut niin kuin piti
on jatkettava muualle ja unohdettava kaikki kauniit muistot,
turmeltunut

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot