Kaunis kuu

Runoilija Parantaja

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 21.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet kuin kuu, yksin odotat
Odotat että huomataan,
odotat, että välitetään,
rakastetaan

Mutta luuletko todella,
ettei sinua ole huomattu, ettei rakastettu

Olethan ainoa

Yksinäinen, mutta silti persoona
Persoona, josta muut pitävät
Kyllä sinut on huomattu
ja ympärilläsi ihmisiä, välittäviä

Olet kaunis kuu,
ainoa lajissasi
Kaunis silmissäni

Odotamme, että jälleen loistat,
niin kauniina, mutta yksinäisyydessäsi

Ja me tähdet ympärilläsi,
me todella välitämme

Rakastan, rakastamme

Yksinäinen,
mutta nyt sinusta tuli meistä yksi

Loistava, kirkas keskipisteemme

Selite: 
Omistettu Tarulle! ;)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot