Aika parantaa haavat

Runoilija Parantaja

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 21.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tähtisilmäsi suloiset,
Tähtisilmäsi suloiset saivat aikaan haavan sen

Minut niin heikoksi teit,
kun rakkaudella mukanasi veit

Se sattuu,
mutta kaikki parantuu

Aika lupasi parantaa haavat
ja tiedän, että rakkaus voittaa aina

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo ja onneksi olkoon : )

 

Käyttäjän kaikki runot