Nimetön

Runoilija Ludeeveen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yritä keksiä, mitkä ovat minusta, mitkä ovat toisista, mitkä ovat kaikesta.

Arvosteluja mieluummin kuin viestejä, kiitos.
 

I'll wait for you to come home,
with a cup of tea ready on a tray,
a smile on my lips, a tear in my eye,
hand poised up for a simple little fray.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot