Nimetön

Runoilija Ludeeveen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yritä keksiä, mitkä ovat minusta, mitkä ovat toisista, mitkä ovat kaikesta.

Arvosteluja mieluummin kuin viestejä, kiitos.
 
Voi, ota tästä simpukan kuori,
kyllä, kierteinen, vaahdon värinen.

Paina se korvaasi vasten, kuuntele.

Oh, kuuletko meren kohinan,
kuuletko kuinka se kutsuu luokseen,
kiehtoo ja viettelee, rankaisee.

Älä katso minua ymmärtämättömillä silmilläsi,
et tunne rakastajaasi niin hyvin kuin minä,
ei nimesi ole se jonka hän parkaisee,

meren tyrskyjen löydessä aallonmurtajaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot